North Sea Jazz Festival

North Sea Jazz Festival
North Sea Jazz Festival

Ik vond de gitaar mooi. De toon van de stem was vriendelijk, dat is wat ik graag hoor als iemand van mijn muziek geniet! Ik weet niet zeker of dit album 5 sterren verdient of niet, maar op zijn minst 3 van de 4 keer erdoorheen met een paar goede nummers erin voor jou…helemaal de moeite waard als je bedenkt hoe goedkoop ze ze tegenwoordig verkopen!

rpm507

Je moet deze horen! Het is niet zijn beste, maar het is een geweldig album dat de investering en tijd waard is.

Wilderness1022

Akkerman is als een goede wijn die beter wordt met de jaren. Hij was zonder twijfel een van de grootste gitaristen ooit!

bradley t.

Ik ben zeer tevreden met deze aankoop. Het klinkt geweldig op mijn audiofiele stereo-installatie en de opnamekwaliteit is top-of-the line voor elke fan van Jan Akkerman of Focus!

R. Weitzel

Ik vond het erg jammer dat de sessie op het North Sea Jazz Festival, die ik bijwoonde, niet in deze dubbele disc set zat. Het album is nog steeds verbluffend goed om naar te luisteren en ik krijg kippenvel elke keer als hij “Akkerman Live” speelt. Iedereen zou hem een keer moeten zien optreden, want het is altijd zo’n geweldige line-up met topmuzikanten die 3 dagen achter elkaar spelen en je na elk concert helemaal uitgeput achterlaten. Je kunt al deze concerten live zien als je kabelmaatschappij ze doorgeeft – zoek gewoon op Jan Akkerman of Rotterdam Ramprakt 9 september

spigomars

Dit is het soort deal waar ik van hou! Het album kwam vroeg en in perfecte staat aan. En luister, nadat ik het zo vaak op youtube had gehoord – waar ze ook video’s van dit concert hebben gepost – kwam ik via hen (youtube) achter het bestaan ervan. Als je op zoek bent naar nieuwe muziek of wat inspiratie om je beat game bij te houden, dan moet je deze jongens zeker eens checken!

Daniel Brinkman