Live by Jan Akkerman (2015-02-25)

Live by Jan Akkerman (2015-02-25)
Live by Jan Akkerman (2015-02-25)

Ik ben zo blij dat ik dit album gevonden heb! Het is zo’n geweldige deal en kwam vroeg. Plus, je kunt de verpakking niet verslaan. Ik kreeg zelfs een extra kopie van hun DVD toegestuurd, wat echt cool is omdat het geweldige beelden van achter de schermen bevatte van hun laatste tour op Youtube (en ik heb dit concert nu vele malen bekeken). Ik kan niet wachten op meer muziek van deze jongens in 2018 🙂

Garrett

Dit is een deal die je nergens anders zult vinden! Ik was zo opgewonden om mijn pakket te ontvangen en het kwam vroeg, wat me verzekerde dat er geen fouten in de bestelling zaten. Toen ik het openmaakte, arriveerde mijn album in perfecte staat met al die extra goodies er ook nog bij: DVD kijkwijzer voor iedereen die meer wil weten over dit concert of vorige concerten; gitaar plectrums speciaal gemaakt door Jan zelf!

Andrew