Best of Focus: Hocus Pocus

Nu, als u Hocus Pocus (Special Edition) tegen een lage prijs wilt kopen en u zich afvraagt wat de kwaliteit van dit product is, hoeft u zich geen zorgen meer te maken! Wij bieden u exclusieve kortingen voor dit album. Dit is een album dat werd uitgebracht op 9 december 2003 door CAPITOL/EMI/SBK/CHRYSALIS. De Special Edition is live opgenomen in de Hollywood Bowl op 13 en 14 juli 2002. Het is een zeer goed muziekalbum met één schijf(je).

Best of Focus Hocus Pocus
Best of Focus: Hocus Pocus

Absoluut. De titel van het nummer spreekt voor zich en dit album is een must have, ongeacht naar welk genre je luistert of hoe oud de persoon is die met je zal luisteren!

Mark

Ik hou ervan om 70s prog rock te horen van deze groep uitstekende muzikanten; het is even raar als briljant. Mijn favoriete nummers zijn Tommy (luister naar Jan’s gitaarzang), Sylvia, en Hocus Pocus met Thijs Van Leer op zang die buitengewone keyboards maakte! Een throwback die nog steeds de vloer zou aanvegen met de meeste bands van vandaag!!!

Neil Bilbe

Een band als Focus verdient het om gehoord te worden. Ik hou ervan hoe ze progrock en Europese folkmuziek combineren met hun zang, die een instrument is dat helpt om een meer meeslepende luisterervaring voor de luisteraar te creëren! De manier waarop deze passage werd geschreven deed het klinken alsof alleen vocalisten interessante muziek kunnen maken; er is echter zoveel ander goed spul gaande in bands zoals Pelican (van wie je misschien al gehoord hebt) of Russian Circles. Neem gewoon wat tijd van je dag en geef ze allemaal een luisterbeurt via Bandcamp, want zeer binnenkort zullen deze artiesten belangrijke nietjes worden van de moderne popcultuurgeschiedenis

robert baker

Deze jongens deden dingen met stem en instrumenten die veel verder gingen dan wat anderen doen; ik kan alleen maar raden naar hoe hun experimentele sessies verliepen!

Evelyn Toseland

Als ik dit liedje hoor, brengt het me terug naar een tijd waarin mijn enige ware liefde en ik op één lijn zaten. Ze was er altijd voor me, wat het leven ons ook voor de voeten wierp – we hadden zulke diepe herinneringen aan die tijd samen! De muziek kan sommige van deze mooie momenten terugbrengen die nooit vergeten zullen worden; maar omdat ze zo dichtbij zijn en toch buiten bereik – alleen als je oren hebt zoals de mijne zou je ze kunnen verstaan: teder hun laatste woord fluisterend tot ze uiteindelijk weer stil worden voordat onze ogen elkaar weer ontmoeten alsof er tussen ons niets veranderd is.

Andrew Petersen