Motherhood muziekmarathon aankomsthal Schiphol

 

 

Op 21 juni j.l. trad Jan belangeloos op tijdens de Motherhood muziekmarathon in de aankomsthal van Schiphol. De volgende dag stond in de Telegraaf onder de kop: "Optreden Akkerman 'geluidsoverlast'" te lezen dat Jan kwaad weg was gelopen, omdat het klachten had geregend vanwege geluidsoverlast.

In het Noord-Hollands Dagblad stond juist vermeld dat men van Jan's spel had genoten.

Dit is Jan's persoonlijke visie op de gebeurtenissen:

"In het NHD stond helemaal niets over weglopen of zo.(Was ook niet zo, ik werd verboden te spelen, nou dan houd ik toch op).De vliegende bommen en schijtpotten zeilen over je dak maar Jan.A. te V. maakt te veel geluid op een akoestische gitaar +10 watt versterkertje.
Waar "de Kuifje" (lees Telegraaf) voor volwassenen al niet goed voor is.
Ik bedoel, dat door de eeuwen heen, muzikaal of niet, de gemiddelde intelligentie van het grote publiek niet is gestegen of gedaald, alleen met dit verschil, dat ze nu wel allemaal lezen en schrijven kunnen, dat is toch heerlijk!! In een woord "IN OIRDE"!!!!!
Maar als je een klein beetje die krant induikt begin ik zo langzamerhand te begrijpen waarom de oude Egyptenaren vlooien en andere insecten zoals de kever vereerden als Goden etc.

Daar krijgt een makreel toch de hik van, want hoe ver of hoe lang of hoe diep dat beest ook zwemt, zweten doet ie nooit. (misschien jodelen maar daar ben ik nog niet helemaal uit). Zo het is wel welletjes in R&R land (verzet mot er blijven zelfs na de oorlog)."

Jannah